Portfolio Category: Mannen

Mediteren – ‘Inspiratie door Meditatie’

Mediteren in Noord-Brabant Op woensdagavond 10 oktober start op ‘De Roudonck’, De Ruiting 3 in Esch een nieuwe cyclus van zeven meditatieavonden, geleid door Peter Houtman: “Ik hoor vaak mensen zeggen: mediteren dat lijkt me wel wat, maar dan moet je zeker uren stilzitten op een meditatiekussentje. Nou, daar ben ik te onrustig voor”. “Dat is jammer,…
Read more

Jaartraining Mannen in ’t wild

De jaartraining "Mannen in 't wild" is een krachtig vervolg op de mannentraining 'De reis van de man'. Door de intensiteit en veelzijdigheid ondersteunt deze jaartraining mannen om te gaan staan in alle verantwoordingen die behoren bij het man-zijn

Read more

Diepgang in mijn leven!

Je openen vanuit je hart en ziel, in respect, verbinding en overgave. Uitwerken en loslaten wat jou nog belemmert om werkelijk het pad van je ziel te volgen.

Read more

Zweethutceremonies

Een zweethutceremonie stelt je in staat een spirituele, emotionele, mentale, lichamelijke en energetische reiniging mee te maken.

Read more

Natuurwerkdagen op de Roudonck

Om het terrein te ontwikkelen en te onderhouden organiseren wij indien mogelijk ieder jaargetijde natuurwerkdagen, meestal op zaterdagen, soms doordeweeks en soms ook in vakanties.

Read more