Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig

Diepgang in mijn leven: Met de verdiepingsgroepen zielsgelukkig krijg je ondersteuning bij het vinden van je levensdoelen. Je leert je openen vanuit je hart en ziel, in respect, verbinding en overgaven. Tijdens de groepen gaan we uitwerken wat jou nog belemmert om het pad van je ziel te volgen en werken we aan het loslaten hiervan. Daarnaast krijg je tijdens dit traject helder wat je zielendoelen zijn en hoe je deze in de praktijk kunt gaan neerzetten en uitdragen.

Ontdek je levensdoelen en zielbestemming

De Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig ondersteunen zowel mannen als vrouwen die al veel van de tekorten en problemen uit de jeugd hebben opgelost. Deze groepen zijn voor mannen en vrouwen die toe zijn aan het verhelderen, versterken en vormgeven van de levensdoelen die verbonden zijn aan de waarheid van hun ziel.

Het diepgang in mijn leven traject

Je start in een Basis Verdiepingsgroep voor Mannen en Vrouwen. Heb je nog niet eerder aan een training bij Peter Houtman deelgenomen, dan is een intake een voorwaarde.

Vervolgens kun je in de Doorgaande Verdiepingsgroep Zielsgelukkig de mogelijkheden van jouw ziel en zielbestemmingen nog verder ontdekken en uitbouwen.

De Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig starten meestal in de maanden september / oktober en duren tot aan de zomer van het daarop volgende jaar.

Ik wil meer informatie!

Voor meer informatie kun je de speciale folders van de Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig downloaden.

Basis folder   Doorgaande folder Inschrijven