Zweethutceremonies

Wat is een zweethut Noord Brabant? Een zweethutceremonie stelt je in staat een spirituele, emotionele, mentale, lichamelijke en energetische reiniging mee te maken. Je gaat op een diepgaande en respectvolle wijze de verbinding aan met je lichaam, geest, hart, ziel en zielbestemming. Daarbij wordt je ondersteund door de vele energieën die op 'De Roudonck' werkzaam zijn.

Zweethutceremonie in Noord Brabant

Onze zweethutceremonie is een oude traditionele Sjamanistische ceremonie, geleid op een hedendaagse wijze die is afgestemd op de mogelijkheden tot groei in de huidige tijd. Door de bundeling van de krachten en de reiniging van de warme stoom, zittend op Moeder Aarde, wordt de ruimte 'ruimteloos' en de tijd 'tijdloos'. Als 'kind van God en kind van Moeder Aarde' kruip jij, gevuld met liefde en herboren de hut weer uit.

Zweethutceremonie mogelijkheden

Het is ook mogelijk een zweethutceremonie aan te vragen voor een eigen groep. Bijvoorbeeld om vriendschappen te bekrachtigen, een verjaardag te vieren, de band met collega’s te versterken, als initiatieritueel of trouwritueel.

Het team voor de zweethutceremonies:

Peter Houtman leidt de zweethutten voor mannen, voor mannen en vrouwen en voor mannen, vrouwen, jongeren en kinderen samen. Een enthousiast en betrokken zweethutteam biedt de deelnemers gedurende het hele proces op respectvolle en liefdevolle wijze zorg en ondersteuning.

De vuurmannen zijn Peter Kokkeler, Tonnie Groenenboom, Wil Schenning, Wim Verhoeven, Henk Rotmann en Sjors Frielink. Bij de zweethutten zijn meestal twee, soms drie vuurmannen aanwezig.

Download de folder 'Zweethutceremonies in Noord-Brabant najaar 2023 t/m zomer 2024', de 'Aanvullende informatie over de Zweethutdag' en het Inschrijfformulier Activiteiten sept. 2023 t/m juli 2024.

Download de folder       Schrijf je direct in!