Vader zoon weekend (vierdaagse) : Vader en zoon activiteiten in de Ardennen

De Vierdaagse Vaders en Zonen op Avontuur in de Ardennen 2024 zal om verschillende redenen niet kunnen plaatsvinden!!! Maar in 2025 gaan we weer met een enthousiast team deze mooie activiteit verzorgen. Zijn jullie er dan ook bij? De data voor 2025 zijn van donderdag 29 mei  t/m zondag 1 juni. Dit is met Hemelvaart. De voorbereidingsavond voor de vaders en moeders vindt plaats op woensdagavond 7 mei.

Een vader en zoon weekend: samen met je zoon op avontuur in de Belgische Ardennen. Klimmen, klauteren en ravijnen overbruggen. Spel, plezier en diepgang. Samen zijn in indiaanse tipi's. Een zweethut bouwen en een indringend zweethutritueel meemaken. De elementen vuur, water, aarde en lucht in vol ornaat beleven tijdens dit vader-zoon weekend. Kortom: een heel leuk weekend vol met vader en zoon activiteiten! Je kunt je direct inschrijven voor het vader en zoon weekend van 2024.

De vader en zoon activiteiten in de Ardennen:

Er zijn verschillende ingrediënten waarmee wij de vierdaagse 'Vaders en Zonen op Avontuur in de Ardennen' inhoud en vorm geven. Eén van de hoogtepunten is de initiatie die de vader geeft aan zijn zoon. Een initiatie als anker van verbinding en vertrouwen. Zo weet de zoon dat hij altijd bij zijn vader terecht kan; óók voor emotionele ondersteuning.

In deze vierdaagse leren vaders en zonen hun kracht, maar ook hun angst en kwetsbaarheid te delen met elkaar en met andere vaders en zonen. De ervaring van de vader én het jeugdig initiatief van de zoon, zijn samen nodig om jullie vierdaagse tot een onvergetelijk succes te maken.

Wanneer is 'Vaders en Zonen in de Ardennen'?

Vier dagen van intense ervaringen die de harten van vaders en zonen blijvend naar elkaar doen opengaan. 'Vaders en Zonen op Avontuur in de Ardennen' is een spannend, speels en indrukwekkend avontuur om de relatie van vader en zoon blijvend te verdiepen en te versterken. Bedoeld voor vaders met zonen van 10 t/m 17 jaar. Mocht de zoon inmiddels een jaartje ouder zijn, neem dan even contact met ons op, want iets ouder is soms ook mogelijk. De 'Vierdaagse Vaders en Zonen op Avontuur in de Ardennen' vindt één keer per jaar plaats, altijd met Hemelvaart. Dat is in 2025 van donderdag 29 mei t/m zondag 1 juni.

Download de folder       Schrijf je direct in!