Jaartraining “Mannen in ’t wild”

Workshop mannen Brabant: de jaartraining "Mannen in 't wild" is een krachtig vervolg op de mannentraining 'De reis van de man', door de intensiteit en veelzijdigheid van het programma. Deze jaartraining ondersteunt mannen om te gaan staan in de verantwoordelijkheden die horen bij het man-zijn. Dit kan zijn als partner, vader, volwassen zoon van de ouders, werknemer, werkgever etc. De jaartraining "Mannen in 't wild" vindt, zoals de naam al doet vermoeden, voor het grootste deel buiten en in de natuur plaats. De natuur is de plek waar je als man altijd je oerwortels kunt terugvinden.

Programma workshop mannen Brabant

"Mannen in 't wild" bestaat uit vijf trainingsblokken, vijf individuele sessies en één broederschapssessie, opdrachten (persoonlijke-, broederschaps- en groepsopdrachten), schriftelijke verslaglegging en broederschapsbijeenkomsten. Als vervolg op de twee initiaties in 'De reis van de man' ontvang je in de jaartraining "Mannen in 't wild" nog eens vier initiaties. De training start ieder jaar in de maand september.

Heb je de mannentraining 'De reis van de man' nog niet gevolgd? Dan kun je eerst hier meer lezen over deze mannentraining.

Heb je interesse in het volgen van de training "Mannen in 't wild"? Download dan de folder door op 'Download de folder' te klikken of schrijf je direct in.

Download de folder       Schrijf je direct in!