Vision Quest

De Vision Quest is een oude traditie van natuurvolken. Een langdurig ‘zijnsmoment’ in stilte samen met de natuur. Met als doel te komen tot visioenen, levens- en/of zielsbestemmingen. Het is een ware ontdekkingstocht voor mannen en vrouwen met een goede gezondheid. Wil jij jezelf ontdekken? Wil jij dieper in jezelf en jouw zielsbestemming duiken? Schrijf je dan meteen in voor de quest via ons algemene inschrijfformulier!

Waar bestaat de Vision Quest uit?

De Vision Quest bestaat uit de afbouw van je eten, een individuele medicijnwandeling, twee voorbereidende reinigingszweethutten, drie dagen en nachten alleen 'zijn' op je eigen plek in de natuur. Hierna neem je deel aan een terugkomstzweethut en bouw je je eten weer op. Afsluitend is er een weggeefceremonie. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met het integreren van jouw verworvenheden in je 'normale' leven.

Wat gebeurd er na afloop...

Bij de Vision Quest behoort ook een terugkommiddag om samen met de begeleiders en andere deelnemers te evalueren wat je in je normale leven hebt kunnen integreren en wat nog niet. Ook kijken we welke aanvullende ondersteuning jij mogelijk nog nodig hebt of wenst.

Download de informatie folder en het algemene inschrijfformulier voor meer informatie over de Vision Quest.